torsdag, oktober 05, 2006

Nya tider!

Idag efter klockan 14.00 får Sverige en ny statsminister. Det är moderaternas partiledare Fredrik Reinfeldt som är föreslagen till denna post. Det är ett historiskt val efter en GP era på 12 år.

Imorgon är det dags för den nye statsministern att läsa upp sin och allians för Sveriges regeringsförklaring. Samtidigt kommer han att presentera vilka som kommer att ingå i den nya regeringen.

Hoppas ni får en bra dag. Nu ska jag förbereda ett distriktsstyrelsemöte med CUF.

onsdag, oktober 04, 2006

Äntligen! Nu börjar det riktiga arbetet

Nu har ni väljare sagt ert om hur ni tycker att Sverige ska styras. Söndagen den 17 september valdes en ny regering ett maktskifte som bidrar med en politik för fler jobb i stället för bidrag.

I Alvesta kommun så tappade vi tyvärr tre mandat i fullmäktige. Däremot är jag mycket tacksam för det stöd som ni väljare gav mig i form av 192 kryss till kommunfullmäktige i Alvesta. Jag vill också passa på att tacka alla i min omgivning som på olika sätt stöttat mig i arbetet för ett ny regering. Det betyder oerhört mycket för mig. I placering på listan gick jag från 6:e plats till 2:a. Jag ska göra mitt absolut bästa för att förvalta ert förtroende. Det är nu det verkliga arbetet börjar.