torsdag, oktober 25, 2007

Arg!

Idag och alltid är jag så j**** trött på människor som sprider ut falska anklagelse och helt enkelt ljuger. Allt blir så fruktansvärt mycket enklare och roligare om alla höll sig till sanning och fakta.

Något annat som jag också är så fruktansvärt trött på är när folk utnämner sig till offer utan att det finns någon större anledning. Och dessutom inte ha så mycket stacke att våga säga vad de tycker och tänker.

Min analys av detta är att fler gjör detta pågrund av att de inte vill att något annat ljus får lysa utan deras egna och därför gör vad som helst för att släcka andras ljus i stället för att se till att deras lyser starkare.

torsdag, oktober 18, 2007

Tillskott!

Nu får jag skärpa mig vad gäller mitt bloggande. Jag har varit mycket slö på detta område. Denna veckan har jag hittills varit hos min läkare och tagit ett antal prover så nu känner jag mig som en nåldyna. Sedan var det dags för DS med partiet på kvällen. Igår var jag hos mitt kusinbarn som fyllde år år! Dessutom fick jag träffa det nya tillskottet i släkten. Svårt att begripa att alla varit så små. Så nu har jag 24 kusiner och 20 kusinbarn totalt. Jag tror inte jag missat någon.

För övrigt är det en strålande höstdag i Kronoberg. Tyvärr har jag åkt på en så kallad höstförskylning som inte vill släppa. Kanske den blir bättre efter en kväll med mina fullmäktigehandlingar som damp ner i postlådan i går!