måndag, maj 19, 2008

Kritik mot oppositionen

Nu har äntligen texten som jag och två andra C-politiker skrivit kommit i tidningen om att oppositionen i Alvesta kommun förhala frågan om att bygga en ny förskola i Vislanda. Tyvärr är det så att de partierna bekräftar människors uppfattning om att det ända politiker vill är att utreda saker tills vägs slut.

Läs mer här!

torsdag, maj 08, 2008

CUF-stämma

Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit om våren händelse ännu nämnligen Centerpartiets ungdomsförbunds förbundsstämma i Jönköping 1-4 maj. Det är fantastiskt att träffa alla gamla och nya CUF vänner från Halland till Norrbotten via Gotland. Som vanligt var stämningen på topp och debatterna var hårda men rättvisa trots att det gjordes tappra försök från olika håll för att störa och få oss att tappa fokus . Jag vill tacka Jönköping för en fantastisk helg.

Under dessa dagar har vi hunnit med att anta ett nytt idéprogram som ytterligare visar att vi är ett grönt borgerligt allternativ att lita på. Som inte detta vore nog toppades denna helg av en fantastisk förbundsfest vilket är CUF: s specialgren.