måndag, november 30, 2009

Ny dag, nya möjligheter

Dagen i korthet!
Idag har jag ägnat hela dagen åt att springa ifatt mig själv:) Vaknade alldelses för sent när min klasskompis Sandra sms:ade och frågade var jag var? Tack för att du väckte mig:) Inte speciellt kul eller något jag trivs med. Efter en något kort dag i skolan med muntlig opponering och projektledning och ett possitvt resultat på en inlämningsuppgift i just projektledning bar det iväg till Växjö med ett möte med en arbetsgrupp inom barn och ungdomsutskottet i landstinget. När det var klart var det dags för Centerpartiets expedition och möte med distriktsstyrelsen och nu sitter jag här efter att precis kommit hem.

Jag kan bara återgå till min rubrik och hoppas att min dag i morgon (1/12) i alla fall börjar lugnare än denna dag. Det som står på programmet är plugg och åter plugg samt inläsning av kommunstyrelsehandlingar.

Ha en fortsatt bra dag och ta hand om dig!

söndag, november 15, 2009

Dags att agera!

Idag kom ännu en i raden av alla opinionsmätningar som kommer att hagla fram till valet nästa år. Inte för att sifos mätning var speciellt annorlunda än de senaste men tydligt är att SD nu mera är mer eller mindre stabila över 4 % vilket jag tycker är oroande. Det är dags för övriga etablerade partier i Sveriges riksdag att börja agera och ifrågasätt vilken politik de kommer att föra vid ett eventuellt inträde i riksdagen. Det är inte läge att nonschalera denna trend och tro att det är övergående om vi bara låter bli att diskutera. Vi alla har ett ansvar att syna och debattera varandras politik. Jag tänker just nu inte ha en lång bloggpost om detta, men min utgångspunkt är alla människor lika rätt och värde! Är det din?

söndag, november 08, 2009

Bloggtorka

Hej på er! Som ni säkert märker har jag lite bloggtorka men så är det ibland!
Det som har hänt denna veckan är att jag bland annat reparerat bilen och lagt på vinterdäcken inte kul alls. Vi har också firat farmor som fyllt 85 år denna veckan. Det var middag på hotellet förra helgen dessutom var jag förbi när hon fyllde också och åt lite mat. Som vanligt har det också varit skolarbete och en del jobbande med det ena och det andra.

Igår började jag också på julförberedelserna med att som vanligt vid denna tiden på året tillsammans med några släktingar ysta julosten. Utan ystning ingen jul! Idag blir det att plugga, tvätta och äta middag med Pappa på farsdag!

Ha en fortsatt bra dag!