torsdag, april 16, 2009

Härlig dag

Denna dag har verkligen gått i raketfart! Den började med att jag hämtade upp Frans och Annie för att sedan åka till Alvesta där vi mötte upp Marie Wickberg som är 4: e namn på centerpartiets EUvallista. Senare var vi på Alvesta gymnasium för att informera och diskutera samtidigt som dueller i Guitarr Hero.

Efter det åkte jag och Marie vidare för ett besök på en bondgård utanför Vislanda där vi även mötte upp representanter från LRF och kommunalrådet Sven. Det var från allas sida ett lyckat besök.

Slutligen ikväll anordnades en EU-Kick off i Alvesta tillsammans med C-distriktet där Marie fick chansen att informera mer bland annat om sin kandidatur till EU.

En hektisk men lyckad dag i det stora hela och jag vill bara avsluta med att tacka alla berörda och då främst Marie för en bra dag och X. a Marie den 7 Juni!

tisdag, april 07, 2009

Skönt uppretad!

Så är ytterliggare en skoldag till enda:) Var något trött efter ett relativt lång gruppmöte igår. Idag har det varit LIA-redovisningar och en del grupparbeten inom ämne ?. Jag var inte speciellt inspirerad till grupparbete i dag men så är det i bland. Jag ska skärpa mig till i morgon då det är fredag:) och en skön påsk väntar.

Idag forsätter oxå diskussionen om LO-ledningen och Wanja i synnerhet. Det enda som diskuteras i media är "maratonmötet" i LO-borgen och om alliansens bästa valarbetare borde avgå eller inte. Oavsätt vad man tycker om Wanja så tycker jag att Mona Sahlin gör det enkelt för sig och skyller Socialdemokraternas usla opinionssifror på Wanja och LO. Lite självransakning kanske vore på sin plats? Kan det vara så att Sveriges väljarkår saknar en gånbar politik av (S)-kartellen?

Ha en fortsatt bra dag för det ska jag ha!

torsdag, april 02, 2009

Äntligen

Nu har jag vart ifrån bloggen länge igen, men nu är jag tillbaka i verkligheten. 1 april 2009 blev det helt plötsligt vår direkt. Jag kommer precis in från balkongen och en skön kopp kaffe. förövrigt har jag idag varit på Dag X mässan i Växjö där ca 200 unga företag visade upp sig och sina idéer. Det är helt fantastiskt att denna mässa/projekt varje år lockar så många gymnasieungdomar med så många bra/roliga idéer. I dessa tider behöver vi verkligen kreativa personer med många idéer. Jag kan bara säga lycka till alla UF - företagare runt om i vårt land. Jag vill även speciellt önska lycka till till de företag som drivs av duktiga medlemmar i CUF - Kronoberg. Flera av dem är nominerade till fina priser under kvällen.

Under förmiddagen ordnade Svenskt näringsliv ett mycket intressant seminarie med rubriken Framtidens medarbetare. Där både företag och universitet fick ge sin syn på hur de framtida medarbetarna tycker och tänker.

Hoppas du får en bra fortsatt bra dag!